Dividend Capital

Denver, Colorado
Completed

A light and bright workspace providing employees a sense of pride, flexibility, and comfortable collaboration – all on a very tight budget!

Client

Dividend Capital

Project Size

13,622 sf

Professional Services

Interior Design
Lighting Design

RNL created an energizing space that captured the vision of the new executive team at Dividend Capital. This vision called for a light and bright work space providing employees a sense of pride, flexibility, and comfortable collaboration – all on a very tight budget! Their office culture works to promote equality and transparency, therefore using glass and open sight lines was key when designing their office. As you step off the elevator, a clear line of sight to the window line is maintained with low panel 7’-0”x7’-6” workstations, and a featured “glass-box” conference room in the center of the space. Demountable walls with full height glass and slider doors were used throughout to maximize daylight and transparency. As part of creating an open environment, the executives are placed on the window-line but do not have any office-walls. High-top file bars, an over-sized work island, and comfortable lounge chairs give employees and executives comfortable collaborative spaces. Showcasing architectural buildings in wall graphics provide a connection back to their business of financing real estate, while adding some zip to the space.